Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

YENİ UFUK 20 YAŞINDA

Elazığ’da 7 Ekim 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan ve yaptığı haber ve köşe yazarları ile gündem oluşturan Yeni Ufuk 20. Yaşını kutladı.

Mehmet Nafiz Koca öncülüğünde 7 Ekim 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan Yeni Ufuk gazetesi ilde yayın yapan gazetelerin birleşmesinin ardından yayın hayatını web sitesi üzerinden www.yeniufuk.net olarak aynı kararlılıkla sürdürüyor.

Yaptığı haberlerle gündem oluşturan Yeni Ufuk güçlü yazar kadrosu ile Elazığ gündemini okuyucularına sunmaya devam ediyor.

Yeni Ufuk Gazetesi gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına denetim görevini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi ile dikkat çeken bu duruşunu yayın hayatına başladıktan bu yana medya dünyasında öncü vizyonuyla dikkatleri çeken ve başarısını sürdürülebilir kılmakla kalmayıp, çıtayı her geçen gün yükselten serüveninde Yeni Ufuk Gazetesi’nin 20. Kuruluş yıl dönümünü Kardeş kuruluş Günışığı Gazetesi olarak kutluyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol