Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

100. Yıla Yakışmayan Görüntüler

ÖZEL HABER: GÜLÇİN TURGUT

Kovancılar’da bazı mahallerde çevre kirliliği başta olmak üzere, ilçede yakışmayan türden görüntülerin yer aldığını söyleyen ilçe sakinleri yetkilileri göreve davet etti.

Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nden Gazetemiz WhatsApp ihbar hattımıza ulaşan vatandaşların gönderdiği görüntülerde mahallelerin bakımsız hali dikkat çekiyor. Bazı mahallelerin bakımsızlığından şikâyetçi olduklarını söyleyen vatandaşlar yeteri kadar hizmet yapılmadığını söylediler.

Mahalle sakinleri, çöplerin etrafa saçıldığını, yolların ve parkların bakımsızlıktan kullanılamaz halde olduğunu belirterek, yetkililerden yardım beklediklerini söylediler.

YETKİLİLERDEN HİZMET BEKLİYORUZ

Vatandaşlar mahallede eksikliklerin giderilmesini ve onarımın yapılmasını isterken, “Mahallemiz unutulmuş durumda. Kimse ilgilenmiyor. Sadece seçim zamanı akıllarına geliyoruz sonra unutuluyor. Artık güzel bir hizmet bekliyoruz. Yollar, parklar bakımsızlıktan kullanılmaz halde.

Etrafta ki çöpleri görüyorsunuz pislikten geçilmiyor. Dolasıyla her yere koku yayılıyor. Neden hizmet yapılmıyor anlamıyoruz. Yetkililerden hizmet bekliyoruz. Sonuçta biz burada yaşıyoruz. “ dediler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol