Öne Çıkanlar TEK AMACIMIZ ESNAFIMIZA HİZMET ETMEK Türk Eğitim Sen  malatya argovan spor Zülfü Demirbağ BAŞKAN YAVUZ SİTEM ETTİ

Bu haber kez okundu.

2 Kez Üst Üste ETSO Şampiyonu!

Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen Yurtbaşı Yarışlarının 24. Günü programında yer alan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Kupasını İnto kazandı.

3+ yaşlı İngiliz atlarının 1200 metre kum pistteki mücadelesinde 7 safkan start aldı. Geçen yıl da bu koşuyu kazanma başarısı göstermiş olan Into jokeyi Ferit Yardımcı ile bu sene de galibiyete uzanmasını bildi.

Yıldızkıran koşunun ikincisi, Garonor üçüncüsü, West Grove dördüncüsü, Prens Atlas’ da beşincisi oldu. Into için bitiriş derecesi 1.16.19 şeklinde sonuçlanırken, farklar 8,5 Boy - 1,5 Boy - 2 Boy - 1,5 Boy olarak kayıtlara geçti.

Koşu sonrası Şeref Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, kazanan safkanın sahibi adına Mahmut Yardımcı’ ya kupasını Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan takdim etti. Elâzığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, safkanın jokeyi Ferit Yardımcı’ ya ödülünü verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Muhittin Kaya, günün anısına Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik’e çiçek takdim etti. SPOR SERVİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol