Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk Türkiye

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK Galibiyetle Veda Edecek!

HABER: GÜLÇİN TURGUT

TFF 3. Lig 2. Grupta sezonun son maçında Kuşadasıspor’u konuk edecek 23 Elazığ Futbol Kulübü’nde Teknik Sorumlu Samet Ersöz, sezonun son haftasına rahat bir konumda girdiklerini bu durumun oynayacakları maçada olumlu yansıyacağını belirterek şunları söyledi.

“23 Elazığ FK olarak sezonun san haftasına hiçbir sıkıntımız olmadan girdik. Geçen hafta farklı bir galibiyetle taraftarlarımıza veda etmiştik.”diyen Ersöz, “Bugün deplasmanda Kuşadasıspor karşısında da kadromuzun çok büyük bir bölümünü Elazığlı oyunculardan oluşturacağımız takımımızın yine başarılı bir sonuç alacağına inanıyorum. Çünkü bu gençlerimiz son derece yetenekliler. Bu yeteneklerini sahaya yansıttıklarında da iyi işler yapıyorlar. Amacımız iyi bir mücadele sergileyip karşılığında üç puan alarak sezonu tamamlamak olacak.” dedi

20 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 de Kuşadası Özer Türk stadında başlayacak olan Kuşadasıspor- 23 Elazığ FK. Karşılaşmasını Evren Aydoğan yönetecek. Aydoğan’ın yardımcılıklarını Abdurrahman Atabay, Turan Çelik yapacaklar. Müsabakada Asen Albayrak 4. Hakem olarak görev yapacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol