Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK’da Gözler Kupaya Çevrildi

HABER: SİBEL ÖZTAŞ

TFF 3. Lig 4.Grup Temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübünde gözler Salı Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupasına çevrildi.

Ligde geçen hafta sonu oynanan Bursa Yıldırımspor maçında ilk galibiyeti alarak moral kazanan 23 Elazığ FK, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda Çarşamba günü deplasmanda Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş. ile karşılaşacak.

ÇİÇEK; “KAZANMAK İSTİYORUZ”

23 Elazığ FK Teknik Direktörü Alaettin Çiçek;  “Müsabaka oynadıkça takımımızın yüzdesi artıyor. Kupada oynayacağımız Sivas 4 Eylül Maçı’nda hedefimiz elbette ki tur olacak. Kadromuzda yer alan oyuncularımız maç oynadıkça kendini buluyor. Futbolcuların resmi müsabaka oynaması kendilerini geliştirmelerini ve maç tecrübesini artırmaya katkı sağlıyor. Bunun da bizim takımdan beklentimize katkısı çok olumlu oluyor. Salı günü yapacağımız idmanın ardından Sivas’a gideceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak bir üst tura yükselmek olacak.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol