Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

250 ÇOCUĞA MONT YARDIMI

Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ’da ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılması amacıyla bin 250 adet mont bağışında bulundu. Her yıl “çocuklar üşümesin” kampanyası ile yapılan mont yardımıyla bu yıl da bin 250 çocuğun hem bedenleri hem de yürekleri ısınacak. Toplanılan montları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammed Kütük’e teslim eden Dernek Başkanı Ömer İçmeli, 2016 yılından bu yana memleketlerinden ellerini çekmediklerini kaydetti.

İÇMELİ: SESSİZCE İSİMSİZ KAHRAMANLAR ŞEKLİNDE ELİMİZ HEP ELAZIĞ’IN BİR YERİNDE OLSUN İSTEDİK

 Dernek Başkanı Ömer İçmeli, “ her yıl iki yüz, üç yüz mont, üç yüz ayakkabı, bot kırtasiye ve okul ihtiyaçları şeklinde sürekli buraya yönlendik. Ama ilk defa basın açıklamasıyla bunu yapıyoruz. Depremde de buraya herkes çalışmalar yaptı yiyecek, giyecek falan gönderdi ama biz farklı bir şey yapalım dedik on veya on bir yetim çocuğumuza o tarihlerde yüz bin nakit getirip sosyal hizmetler müdürlüğümüzde teslim etmiştik. Ayriyeten depremde sıcak çorba dağıtıla bilecek bir araç göndermiştik o zaman. Şunu söylemek istiyorum buradaki hiçbir arkadaşımızın maddi beklentisi olmadan sessizce isimsiz kahramanlar şeklinde elimiz hep Elazığ’ın bir yerinde olsun istedik. Bu montları bize her yıl veren iş adamımız Mehmet Biricik’e teşekkür etmek istiyorum. Çünkü montların sayısı belli değil her yıl binin üzerinde bu yılda bin iki yüz elli tane göndereceğini söyledi. Elazığ adına çok müteşekkiriz. Bu heyecanı bu sevince yaşamak apayrı bir duygu” dedi. Derneğin her yıl yardımlarını sürdürdüklerini belirten Vakıf Müdürü Muhammed Kütük, bağışların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağını söyledi.

KÜTÜK: İLERLEYEN SÜREÇLERDE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE BUNLARI DAĞITMAYA ÇALIŞACAĞIZ DİĞER BAĞIŞLARLA BİRLİKTE

 Vakıf Müdürü Muhammed Kütük, “ İlerleyen süreçlerde ihtiyaç sahibi ailelere bunları dağıtmaya çalışacağız diğer bağışlarla birlikte. Sağ olsun başkanım ve ekibi her yıl ortalama bin civarı bazen beş yüz bazen bin bu sene de bin iki yüz elli tane mont gönderdi ihtiyaç sahiplerine dağıtmamız için. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol