Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

3 Ayrı Yakalama Emri Bulunan Zanlı Yakalandı

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede genel güvenliği kasten tehlikeye sokan ve 3 adet suç kaydı bulunan şahıs, polis ekiplerince yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;

“Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından, 17.09.2023 günü Ataşehir Mahallesi İmam Efendi Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili ekiplerimizce yapılan araştırma ve incelemeler neticesinde; B.A (3 Adet Suç Kaydı Mevcut) İsimli şahıs olduğu tespit edilerek ekiplerimiz tarafından olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış olup, Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.”ifadelerine yerverildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol