Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

AÇIKKAPI, ''15 TEMMUZ’U ANMAK VE ANLAMAK” İSİMLİ PROGRAMA KATILDI

Birlik Vakfı tarafından, 15 Temmuz’u Anmak ve Anlamak isimli program düzenlendi.

Programa, 26. Dönem AK parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Birlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Eray Şimşek ve Genç Birlik Elazığ Şubesi üyeleri katıldı.

AÇIKKAPI: “BİZLER BU VAKFIN ÖNEMİNİ VE ANLAMINI ÇOK DAHA İYİ GÖREBİLİYOR VE HİSSEDEBİLİYORUZ”

Bölge Koordinatörü Açıkkapı, Birlik Vakfı’nın faaliyetlerinin önemli olduğunu kaydetti. Açıkkapı, “Vakıf olarak başta Cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli büyüğümüz bizim geçmiş dönem TBMM Başkanımız İsmail Kahraman abimizin burada bu vakıfta büyük emekleri var. Dolayısıyla bizler bu vakfın önemini ve anlamını çok daha iyi görebiliyor ve hissedebiliyoruz” dedi.

AÇIKKAPI: “15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ GELECEK KUŞAKLARA AKTARABİLMEK GİBİ BİR SORUMLULUĞA SAHİBİZ”

26. Dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, 15 Temmuz hain darbe gecesi öncesinde Türkiye’de neler yaşandığını anlatarak, Anadolu coğrafyasından Türkleri atmanın yüz yıllardır planlarının yapıldığını dile getirdi. Açıkkapı, “Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz hain gecesinde yaşanan o acıları adeta tekrar hissetmiştik. 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde bu tarihi anlamak ve bu tarihi gelecek kuşaklara bir şekilde aktarabilmek gibi bir sorumluluğa sahibiz. 15 Temmuz tarihi öncesine tabi değinmekte fayda var. bu sürece nasıl gelindi, 15 Temmuz tarihinde yaşanan bu hain gecede bu sadece bir günlük bir olaymıydı birkaç haftalık bir olaymıydı bunu görmek lazım, bunun teşhisini koymak lazım. Bu hain geceye gelene kadar Türkiye’de aslında 29 Mayıs dediğimiz o anlamlı tarihten itibaren aslında bu coğrafyada bize karşı, vatanımıza karşı, milletimize karşı her çağda inanılmaz bir çalışma yürütülmüştür. Bizi bu coğrafyadan silip atmanın her zaman hedefleri olduğunu biliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol