Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ELAZIĞLI YILDIRIM ATANDI

13 Ağustos 2022 tarihli atama kararları resmi gazetede yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yunus Alkaç Görevden alındı. Bu suretle boşalan Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine ise daha önce bu görevde başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım atandı.

4,5 yıl Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım 2017 yılında görevden alınarak Bakanlık Yüksek Müşavirliği görevine getirilmişti.

ENİS YAVUZ YILDIRIM KİMDİR?

Enis Yavuz Yıldırım 1968 yılında Elâzığ’da doğdu. ilk, orta ve lise öğrenimi Elâzığ’da tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1991-1993 yılları arasında Elazığ Adliyesinde Hâkimlik, savcılık stajını yaptıktan sonra, sırasıyla; Diyarbakır’ın hani ve Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde hakimlik, Sivas Divriği ilçesinde cumhuriyet savcılığı görevlerinde bulundu. sırasıyla, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı, Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Hatay cumhuriyet başsavcılığı görevlerinde bulunup 2011 temmuz kararnamesiyle Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştır. 2013 yılında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Enis Yavuz Yıldırım burada başarılı çalışmalara imza atmıştır. 2017 yılında Bakanlık Yüksek Müşavirliği görevine getirilmiştir. 13 Ağustos 2022 tarihli atama kararlarına göre Enis Yavuz Yıldırım tekrar Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine atandı. Enis Yavuz Yıldırım ayrıca “Yönetme’nin Yöntemi” adlı kitabını da 2021 yılında kaleme almıştır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol