Öne Çıkanlar Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği DEVA Partisinde İl Başkanı Görevden Alındı Hemşerimiz Prof.Dr Bestami Özkayaya Önemli Görev elazığ bina yıkımı  UEFA

Bu haber kez okundu.

Ağın’da Motofest Heyecanı!

HABER: DİLEK YILDIRIM

Geçen yıl 15 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Elazığ Ağın Motofest & Kamp Etkinlikleri,

festival kortejiyle başladı. Türkiye’den ve Dünyadan birçok ziyaretçiyi ağırlayacak olan Elazığ Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri, bölgede yapılacak olan en kapsamlı festival olma özelliğini taşıyor.

Dört gün sürecek olan MotoFest’in ikinci gününde üç sanatçı birden sahne aldı. Düzenlenen etkinliğe MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Ağın Kaymakamı, Arapgir, Kemaliye ve Sivrice Belediye Başkanlarının yanı sıra çok sayıda motor sever ve Ağınlı vatandaşlar katıldı.

4 gün boyunca pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenecek konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinlikleri, Ağın’a gelen misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Festivalin ikinci gününde, kortejin ardından jandarma ekipleri tarafından motosikletçilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

USLU: HUZURUN KENTİ AĞIN

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, yaptığı açıklamada, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki İkinci Motofest ve Kamp Festivali'ni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Yukarı Fırat Havzası birlik beraberlik, kardeşlik kültürünün en iyi yaşandığı bir bölge. Bizde buna layık olabilmek için motokamp alanını Haluk Bey’in Fotokampından esinlenerek motokamp yaptık. Bu geçen senekinden biraz daha farkı. Farklı olmasının nedeni tamamen gönüllülük esasına göre sanatçılarımız, solistlerimiz, yöremizin kıymetlilerin de bizlere destek olduğu bir etkinlik. Ağın ilçemiz merkeze 80 kilometre uzaklıkta Elazığ’ın en küçük ilçesi, bütçesi en küçük ilçesi ama dostlarının varlığı ve büyüklüğüyle her daim ön planda olan huzurun kenti Ağın’dayız. Ben ilçemize destek olan bugüne kadar bu etkinlikte de rol alan özellikle Motosiklet Kulüp Başkanımız Sercenk Emiroğlu, Alper Çubukçu ve diğere yönetimdeki arkadaşlara teşekkürlerimi borç biliyorum. Burada en büyük destekçilerimiz de İstanbul Dernek Başkanı Selahattin Doydu, ELFED Başkanımız Gökhan Kazım Elgin Başkan ve buna benzer destek olan dernek üyelerimiz de var. Biz hiçbirine ulaşmadık onlar bize ulaştılar ve biz ilçemize nasıl bir destekte bulunuruz diye.” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: GÜZEL İŞLERE ŞAHİT ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIĞIMI İFADE ETMEK İSTERİM

Elazığ ve Ağın için çalışacağını ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın’ın bölgenin gözdesi olduğunu söyledi. Işıkver, “Ağın hem bölgenin hem ilimizin incisi konumunda en müstesna bölgesi konumundadır. Ali Başkan buraya Belediye Başkanı olurken farkını ortaya koyacak diye hakikaten çok ümit vardı kendisinden ama çıtayı öyle bir noktaya taşıdı ki her bir yaptığı işle her koyduğu taşla farkını ortaya koymaya devam ediyor. Bugün burada sizlerle beraber olmanın, burada kurulan stantlarda ortaya konulan güzel işlere şahit etmenin mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim” dedi.

BAL: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK FESTİVALİNİ BİZ BURADA YAPACAĞIZ

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu’nun çalışmalarını takdir eden MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, kısa süre içinde Türkiye’nin en büyük festivalini Ağın’da yapacaklarını söyledi. Bal, “Bu ikincisi birincisinde ateşi yaktı, ikincisinde bir odun attı gürledi ve bugün buradaki bütün abilerimiz ve ablalarımız şahit olsun ki belki bundan 10 yıl sonra Türkiye’nin en büyük festivalini biz burada yapacağız. Ali başkan inanarak yola çıktı biz onunla beraber inanarak her şeyi yaptık her türlü zorluğa rağmen, 1 haftadır kendisi çalışıyor yani isteğince her şey olabiliyor. Çok kısa zamanda Türkiye’nin en büyük festivalini biz burada yapacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol