Öne Çıkanlar İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor ACILAR DİNDİRİLECEK  Elazığda 2. Etap 3 Bant Bilardo  Dünya KİCK BOKS Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Ağustos Ayı’nda 335 Kaza

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı istatistiklerine göre Elazığ’da Ağustos ayında 335 trafik kazası meydana geldi. İstatistiklere göre, kentte meydana gelen 335 kazada 289 kişi yaralanırken, 3 kişi hayatını kaybetti. Kazaların 158’i ölüm ve yaralamalı olurken, 177’nin ise maddi hasarlı olduğu açıklandı.


Trafik kazalarında en sık görülen sürücü hatalarının ise, "Araç hızını yol, hava ve trafiğin gerektirdiği şartlara uydurmamak, kavşak, geçit ve kaplamanın dar olduğu yerlerde geçiş önceliğine uymamak, şerit izleme ve değiştirme kuralına uymamak, arkadan çarpma, dönüş kurallarına uymamak, kırmızı ışık veya görevlinin dur işaretinde durmamak, taşıt giremez trafik işareti bulunan yerlere girmek, yaya ve okul geçitlerinde yavaşlamamak, yayalara geçiş hakkı vermemek, alkollü olarak araç kullanmak, aşırı hızla araç kullanmak, geçme yasağı olan yerlerden geçmek ve hatalı şekilde veya yasak olan yerlere park etmek" olduğu ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol