Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Ahmet Ercan: “Er ya da geç kırılacak”

Deprem Uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaşanan depremler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, “ Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacaktır” dedi.

Deprem Uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Tunceli, Kuzeydeki sağ atımlı Kuzey Anadolu, Batıda sol atımlı Ovacık Kırığı, Doğu’da sol atımlı Bingöl-Karlıova dörtgen kırıkları, yakın kuzeyde sağ atımlı Nazimiye-Karakoçan ile başkent içinden geçen diri kırıklara komşudur. Bingöl ile Erzincan depremlerinin etki alanındadır. Bingöl Dörtgeni, kuzeyde sağ atımlı KAK Karlıova-Yedisu, KD’da Karlıova-Bingöl sol atımlı DAK, içinden DB geçen sağ atımlı Bingöl-Karakoçan kırığı, KB’da Sancak-Adaklı kırıkları ile çamaşırın sıkıldığı en çekinceli dörtgendir. Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacaktır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol