Öne Çıkanlar Sözlerini Misliyle Kendisine İade Ediyoruz Merhum Necmettin Erbakan Dualarla Anıldı Dünyanın En Etkili Bilim İnsanı Arasında F.Üden 8 İsim Çalışmaları Yerinde İnceledi elazığsondakikahaber

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Aday Adayı Ünlü’den Gazetemize Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını duyuran Elazığlı hemşerimiz Ömer Salih Ünlü, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

TRT program yapımcısı Elazığlı hemşerimiz Ömer Salih Ünlü, gazetemizi ziyaret ederek, seçime ve aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Elazığ Palu’lu olan Ömer Salih Ünlü, Harran Üniversitesi öğrencisi olarak geldiği Şanlıurfa’dan uzun süre ayrılmadı. Şanlıurfa’dan evlenerek Şanlıurfa’ya yerleşen Ömer Salih Ünlü, Radyoculuk serüvenden sonra Şanlıurfa Adliye’sinde memuriyete başladı. Daha sonra Şanlıurfa İl Kültür Turizm Müdürlüğüne ardından da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne basın birim sorumlusu olarak geçiş yaptı. Belediyenin sahne sunumlarını yaparken, 2014 yerel seçimde Ş.Urfa Büyükşehir Belediyesi’nden Büyükşehir Belediye Başkanı olan Celalettin Güvencin özel kalem müdürü oldu. Büyükşehir Belediye Başkanının istifasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçiş yaptı.
2015 yılında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemallettin Yılmaztekin’in danışmanı olarak Ankara’ya yerleşti. Yılmaztekin’in yanındayken TRT’ye geçiş yapan Ömer Salih Ünlü şuan halen TRT’de çalışıyor.

“ÖZELDE ELAZIĞ, GENELDE İSE TÜRKİYE İÇİN FAYDALI OLACAĞIZ”

14 Mayıs 2023' de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Ömer Salih Ünlü : “Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu bu hizmet yolunda bizlerde bu kutlu yolculukta milletin vekili olarak bu yola çıktık. Listeye girsek de girmesek te Elazığ’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçim çok farklı bir seçim olacak çünkü karşı tarafta 6’lı bir masa var, hepsi bir araya gelmiş Cumhurbaşkanımızı yıkmaya çalışıyorlar. Zaten herhangi bir projeleri de yok, dolayısıyla bu seçimde elimizi değil gövdemizi de taşın altına koymamız lazım. İnşallah 14 Mayıs’ta bir kez daha Cumhurbaşkanımızı görmek için elimizden geleni yapacağız. Türkiye yüzyılı ile çıktığımız bu yolda Özelde Elazığ için genelde de Türkiye için İnşallah faydalı olacağız.” Dedi.

elazığak partiaday adayıziyaret14 mayısseçim2023adaymilletvekilicumhurbaşkanıhizmetGENEL

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol