Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Mülakat Komisyonu Açıklandı

Buna göre Elazığ’ın da içinde bulunduğu MalatyaKahramanmaraş, Osmaniye, Kilis, Çankırı ve Hatay illerinden 457 aday adayını dinleyecek 10. Komisyon üyeleri belli oldu.

KOMİSYON BAŞKANI FATİH ŞAHİN 

Başkanlığını AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin’in yaptığı komisyonda;  Eskişehir Odunpazarı eski Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Avukat Havva Sibel Söylemez, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Furkan Ufuk Coşkun bulunuyor.

PERŞEMBE 13’TE BAŞLAYIP 18’DE SONA ERECEK

Elazığ’dan 70 müracaat olmasına rağmen mevcut ve eski milletvekilleri ile MKYK üyeleri mülakat dışında tutulduğu için 64 aday adayının dinleneceği mülakat 30 Mart Perşembe günü saat 13’te başlayacak. Alfabetik sırayla dinlenecek aday adaylarının mülakatı saat 18’e kadar devam edecek. 

HANGİ SORULAR SORULACAK?

FATİH Şahin Başkanlığında oluşturulan Mülakat komisyonu aday adaylarına şu soruları soracak:

1- Neden siyaset yapmak istiyorsunuz? 

2- Neden Ak Parti’yi seçtiniz? 

3- Aday olmak istediğiniz bölge ile ilgili ne gibi projeleriniz var? 

4- Parti için ne yapabilirsiniz? 

Komisyon üyeleri bu soruların ardından “siz olmazsanız kimi listede görmek istersiniz?” sorusunu yönelterek öne çıkan isimleri belirleyecek.

SAYI AZALTILIP ÜST KOMİSYONA BİLDİRİLECEK

Alt komisyonun mülakatta görüştüğü isimler değerlendirildikten sonra bazı isimler eklenerek sayı azaltılıp üst komisyona havale edilecek.
Üst komisyon da alt komisyondan geçen isimlerle ilgili anket yapacak. Yapılan anket sonuçları ve raporlar üst komisyona iletilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol