Öne Çıkanlar Elazığ Belediyesi Toplu Taşımada Boş Koltuk Uygulaması Başlattı Çalışmaları Yerinde İnceledi Çalışanları İçin Maske Üretiyor ÜÇ AY SU TÜKETİM BEDELİ ALINMAYACAK Kaçak Göçmenler Korkutuyor

Bu haber kez okundu.

Akbaba Aday Olmayacak

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba sosyal medya hesabından 2024 Yerel Seçimleri iile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akbaba; “2024’te yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağım.”dedi.

 Başkan Akbaba, açıklamasında:

İLÇE HALKINA VE KAMUOYUNA…

2024’te yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağım.

Depremler, Covit19 hastalığı ve dünyayı kasıp kavuran ekonomik kriz mücadeleleriyle geçen kabus dolu olumsuzluklara rağmen, görev sürem boyunca İlçemiz için güzel işler yaptıysam bu kadarı bana yeter ve bu güzellikle Belediyeciliği zirvede bırakmak istiyorum. 

Yok eğer görev sürem boyunca İlçeye bir çivi çakmamışsam, İlçemize daha fazla zarar vermemek ve İlçemizin önünü açmak için aday olmama kararı almış bulunmaktayım. 

Faydam veya zararım İlçe Halkının takdirine aittir.

Alevisinden Sünnisine tüm siyasi farklı renklerimizi ötekileştirmeden herkese eşit mesafede insanca durabilmenin verdiği huzur ile… Kalın sağlıcakla…" ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol