Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Akçakiraz Belediyesi’nden Çalışanlarına %120 Zam

Akçakiraz Belediyesi’nin, Hizmet İş Sendikası üyesi personellerine %120 zam yapması dolayısıyla, personeller Belediye Başkanı Sebahattin Kaya’ya Akçakiraz Belediye Binası Önünde davul, zurna ve havai fişek eşliğinde karşılama yaptı.

 Karşılama töreninde konuşan Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her kesime hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Kaya, “Sizlerin coşkulu karşılaması doğrusunu isterseniz beni çok mutlu etti. Rabbim sizlerden razı olsun iyi ki sizleri tanıdım iyi ki sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yaptım ve gerçekten de ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim sizi bizden, bizi de sizden ayırmasın rabbim sizleri de bizleri de çıktığımız bu yolda revan olup önümüzü açsın ve dostlarımıza karşı hep aziz kılsın inşallah. Çok zorlu bir süreç kumpasların, entrikaların, el ayak oyunlarının bol olduğu bir süreç ve buda siyasette çok normal bir davranış biçimine dönüştü maalesef ama biz 2014’te, 2019’da yaptığımız gibi siyaseti kendi mecrasında yapmaya çalışacağız ve yapacağız. Bu konuda ne kadar iddialı ve ne kadar kararlı olduğumuz da göreceksiniz. Liyakati ehline tevdi etme olan bu yarışa ne fitne sokacağız ne de el ayak oyunlarını birilerini kurban etmeye çalışacağız. Ben burada sözümü veriyorum bu vaadette bulunuyorum ve bu taahhüt tarihi bir taahhüt olsun inşallah süreç içerisinde bizleri kasmaya ve el ayak oyunlarına çekmeye çalışanlarına inat biz her zaman Güleryüz ve tebessümü hiç eksik etmeden revan olup önümüze bakacağız” dedi.

Başkan Kaya, Akçakiraz’da alt yapıdan üst yapıya kadar birçok çalışma yaptıklarını ifade etti. Kaya, “Akçakiraz’da yaptığımız sosyal projeler, sportif projeler, etkinlikler, festivaller, şenlikler, şölenler ve bayındırlık hizmetleri, toprak üstü ve toprak altı yatırımlarıyla Akçakiraz Cumhurbaşkanımızdan gereken desteği gördü gereken katkıyı aldı ve alması gereken madalyayı ve ödülü de kendi ellerinden aldı hamd olsun. Bu da bugüne kadar aldığımız ödüllerden çok daha değerli. Başarımızı da taçlandıran bir olay da o gün ben Sayın Cumhurbaşkanımıza onun şahsında bütün büyüklerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Bu hizmet serüvenidir rabbim nasip ederse bu yol arkadaşlığımız yine devam edecek. Şayet nasipten öte yol yok takdiri ilahidir AK Parti’den nasip olursa adayız önümüze bakacağız yolumuza devam edeceğiz şayet nasip olmazsa apoletlerimizi söküp bir seçmen bir birey olup evimizde oturacağız. Bize herhangi bir görev verirlerse versinler biz o yolda işimize bakacağız yine gereken katkıyı sunmaya çalışacağız gereken hizmetleri yapmaya çalışacağız. Her bir vatandaşın herhangi bir vatandaşın talebi benim nazımda hiçbir zaman kayıtsız kalmadı oy verende vermeyen seçmende bizim için aynıdır dedik herkese ve her kesime nasıl eşit mesafede davrandıysak bundan sonrada aynı şekilde davranacağız. Ben buraya kadar zahmet edip gelen özellikle sendika başkanıma ve Akçakiraz’ın kıymetli temsilcilerine ve kıymetli yol arkadaşlarım meclis üyelerime ve siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci: Personellerin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en yüksek zam oranını aldığını söyleyerek Başkan Sebahattin Kaya’ya teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol