Öne Çıkanlar elazığhaber elazığsonhaber Türkiye  elazığ a ya

Bu haber kez okundu.

Akın: Hedefimiz, Elazığ Belediyesi ve İlçe Belediyelerini Kazanmak

Partisinin il divan toplantısına katılan Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın gündeme dair açıklamalarda bulundu. Açıklamanın ardından, Ağustos ayı boyunca gerçekleştirilen faaliyetlerin il ve ilçe teşkilatları tarafından sunulan raporlarına geçildi.

HABER: DİLEK YILDIRIM

ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VAR HEDEFİMİZ AÇIK VE NET

Divan Toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere değinerek,  " Elazığ milletvekili seçimlerdeki oy oranlarımızdaki artışı gurur ve memnuniyetle belirtiyorum. Bu artışın sağlam veriye dayalı dayanaklarına inanıyorum. Şimdi ise önümüzde yerel seçimler var ve hedefimiz açık ve net: Elazığ belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmak. Bu amaçla, gerekli görev dağılımlarını gerçekleştirdik ve iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüttüğümüz görüşmeler olumlu sonuçlanıyor ve planlarımızı başarıyla hayata geçirme yolunda ilerliyoruz. Memleketimizin en önemli sorunlarını belirleyerek çözüm yollarını konuşmaya devam ediyoruz. Davamızın haklılığını ve içimizdeki samimi duyguları koruyarak, herhangi bir kişiyi incitmeden büyük bir şefkatle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cenab-ı Hakk'ın yardımı her daim bizimledir kimsenin şüphesi olmasın. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"SAADET PARTİSİ TÜRKİYE SİYASETİNE DAMGASINI VURACAK!

Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin ise, "Saadet Partisi, bu dönemde Türkiye siyasetine damgasını vuracak!" şeklindeki öngörüsünü dile getirerek, toplantının sonuçlarını değerlendirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol