Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU Savunma Sanayi Başkanı DERBİNİN GALİBİ Doğukentte 6 Puanlık Maç!  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

Akın ; Şehrin kuşaklama kanalları tekrar açılmalıdır!

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, yaptığı açıklamada kuşaklama kanallarının kapalı olduğu için su baskınları yaşandığını söyledi.

6 Mayıs 2022 tarihinde Elazığ Belediyesine  “Merkeze boşuna kazmayı vurmayın, Kuşaklama Kanallarını açın” uyarısında bulunmalarına rağmen çağrılarının dikkate alınmadığı için Elazığ’da sel baskınlarının yaşandığını ifade eden Başkan Akın;  “Elazığ’da az bir yağmurda bile su baskın probleminin ana nedeni Mücahit Yanılmaz döneminde başlayan ve Şerifoğulları döneminde devam eden şehri çevreleyen üstü açık kuşaklama kanallarının yer altına alınmasıdır. DSİ bu kanalların yer altına alınmasına “UYGUN DEĞİL” raporu vermesine rağmen bu hatada ısrar eden, hiçbir bilimsel uyarıyı dinlemeyen Sayın Mücahit Yanılmaz ve Sayın Şerifoğulları’nın İŞ TUTUŞUNU milletimizin takdirine bırakıyorum. Sayın Şerifoğullarına çağrımızı yineliyorum. Bir facia oluşmadan önce bir an önce şehrin çevresinden geçen kuşaklama kanalları mutlaka açılmalıdır!”ifadelerini kullandı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol