Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ Ya Hafriyat

Bu haber kez okundu.

Alan; “Yüksek Cezalar Üyelerimizin Belini Büküyor”

HABER: DİLEK YILDIRIM

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Restoran ve Tekel Bayii temsilcileri, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek yaşadıkları problemleri aktardılar.

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “İlimizde faaliyetlerini sürdüren Restoran ve Tekel Bayi işleten Üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları dinledik.

500 Bin TL’yi bulan ve mükerrer olması halinde ikiye katlanan cezalar gerçekten çok yüksek. 2020 Elazığ Depremi ve 6 Şubat Depremleri geçirmiş, ticari faaliyetleri zarar görmüş üyelerimizin bu yüksek cezaları kaldırabilmesi pek mümkün değil.  

Cezalar düzeni ve adaleti sağlamakta önem arz ederken, yüksek oldukları zaman işletme sahiplerinin belini büküyor. Devlet büyüklerimizden bu konuda hassasiyet rica ediyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol