Öne Çıkanlar DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

ALEX’ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMEDİ 

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kent genelince devam ediyor.
Bu çerçevede uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonlar da Diyarbakır polis uygulama noktasında şüphelenilen bir araç durduruldu.
Narkotik ekipleri ve dedektör köpeği ‘Alex’in arama yaptığı araçta 1 parça halinde 50,80 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken araçta bulunan F.Ö (36), F.K. (24), A.Ç. (25), B.N. (25) ve A.E.P. (24) yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.Mahkeme heyeti karşısına çıkan şüphelilerden, F.Ö. ve B.N. ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Elazığ Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;” Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerimizce uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak 11 Temmuz 2022 günü Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında; Diyarbakır polis uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araç narkotik birimlerimizce dedektör köpek Alex yardımıyla kontrol edilmiş, araç içerisinde 1 parça halinde 50,80 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmesi üzerine, F.Ö (36) , F.K. (24),A.Ç. (25),B.N. (25), A.E.P. (24) isimli şahıslar gözaltına alınmış, İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şahıslardan F.Ö. ve B.N. "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. “ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol