Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Algıyla değil Sevgiyle Hizmette Tam Mesai!

Kent merkezi ve kenar mahallelerde sürdürülen çalışmalarla Elazığ’ın her bir bölgesini karış karış gezen ve sorunları yerinde tespit eden Başkan Şerifoğulları, iletilen talepleri de anında karşılayarak vatandaşların takdirini topluyor.

HABER: DİLEK YILDIRIM

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları bizzat takip ettiği çalışmalarda Elazığ’ın birçok noktasında aynı anda ekiplerin gayreti öne çıkıyor. Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltı programında buluştu. Birim müdürleri ve personellerin katıldığı buluşmada Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a yaptıkları hizmetler nedeniyle çalışanlara teşekkür etti.

7’DEN 77’YE VATANDAŞLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Başkan Şerifoğulları biryandan gerçekleştirilen hizmetleri yerinde kontrol ederken diğer yandan vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 7’den 77’ye her vatandaşla yakından ilgileniyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİZ, GÜÇLÜ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz yatırımların hepsinde, sizlerin emek ve alın teri var. Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz.” diyerek çalışanlara teşekkür etti.

“AZİZ ŞEHRİMİZ ELAZIĞ’IMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN GAYRET EDİYORUZ”

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara ve Elazığ’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olan, 11 Ana Başlıkta 100 Projeyi hayata geçirmek adına inançla ve aşkla çalışarak şehrin gelecek vizyonuna değer katan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi personelleriyle bir araya gelerek,  “Göreve geldiğimiz günden itibaren aziz şehrimiz Elazığ’ımızın gelişimine katkı sağlamak için sizlerle birlikte mesai mefhumu gözetmeden çalışıyor ve gayret ediyoruz. Bugüne kadar Allah’a hamdolsun ki çok güzel işler, çalışmalar ve yatırımlar yaptık. Meydanlar, yer altı otoparkları, kütüphaneler, sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirmeleri, hizmete açtığımız yeni yollar, fuar merkezi gibi altyapıdan üstyapıya, kültürden spora ve her ihtiyaca yönelik birçok kıymetli esere imza attık. “ dedi

“SİZLERİN EMEK VE ALIN TERİ VAR”

Belediye Personeliyle birlikte güzel işlere imza attıklarını söyleyen Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi olarak daha güzel işler yapacaklarını işaret ederken,  “Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz bu yatırımların hepsinde sizlerin emek ve alın teri var. Bizler bu işleri tek başımıza değil, siz personellerimizle birlikte el ele, omuz omuza vererek gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de yapılacak çok daha büyük işlerimiz var. Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz. Rabbim, bu birlikteliğimizi artırsın. Aziz şehrimizi daha güzel yarınlara taşımak için hep birlikte çalışıp, gayret etmeye devam edeceğiz inşallah. Verdiğiniz emekler için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Rabbim, ayağınızı taşa değdirmesin.” ifadesinde bulundu.

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen buluşmada Başkan Şerifoğulları, günün anısına personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol