Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Alım Gücü Korundu

Asgari ücretin artışını değerlendiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “20 Haziran 2023 tarihi itibarıyla Türkiye'de asgari ücretin 8.500 Lira'dan 11.402 Lira'ya yükseltilmesini memnuniyetle karşılamaktayız.

Bu zam, çalışanlarımızın alım gücünün yükselen enflasyon karşısında korunması adına önemli bir adımdır. İşçilerimizin ekonomik refahını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek açısından bu gelişmeyi olumlu buluyoruz, başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen bütün yetkililere teşekkür ediyorum.

Zam artışını memnuniyetle karşılıyoruz ancak iş dünyasının bir temsilcisi olarak, işletmelerimizin sürdürülebilirliğini sağlamak ve istihdamı korumak adına devlet desteklerine ihtiyaç duyuyoruz. Yükselen maliyetler ve enflasyon nedeniyle işverenler türlü zorluklarla karşı karşıya kalıyor. Bu nedenle, devlet desteklerinin artarak devam etmesini çok önemli buluyoruz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol