Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

ARSLAN: ÜMİDİMİZ TÜKENDİ

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurul Kongresinde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Aygün Akgül yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurul Kongresinde Gazetemize özel açıklamalarda bulunan, Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu, "Mevcut Hükümetten ümitli olmadıklarını ifade ederek, "Bu hükümet gitmeden, Türkiye'nin başı selamete uğramayacak" dedi.

17 YILDIR OVALAR SULANACAK DİYORLAR

Milletvekili Arslan, Günışığı’na, Elazığ’ın sorunları ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde; Sulama problemi çözülmeyen Uluova ve Kuzova’dan bahsederek, "Elazığ'da aslında bir çok sorun var, bunlardan birincisini söylemem gerekirse Uluova ve Kuzova'ın bir türlü çözüme kavuşamayan sulama problemi. Bu ovalar Elazığ'ın çok değerli iki ovasıdır, ama gelin görün ki bu ovaların etrafları su ile çevrili olduğu halde, Uluovalılar tarlalarını sulayamıyorlar.  17 yıldır ovalar sulanacak diyorlar, fakat  bu problem halen devam ediyor. Üstelik bu dönemde Tarım Bakan Yardımcısı gibi Elazığ'dan pek çok Bakan yardımcıları çıktı, ama görüyoruz ki Elazığlılar bundan pek çok sonuç alamamışlar." dedi.

ÜMİDİMİZ TÜKENDİ

Ekonomi ve Enflasyonun yüksek olması sebebiyle Türkiye'nin gelir dağılımının bozulduğunu belirten, Milletvekili Arslan, "Bizim ümidimiz tükendi, çünkü mevcut hükümet artık Ekonomi olarak sıkıntıdadır. Enflasyon yüzde 90’lara geldi bundan dolayı ümidimiz yok.

HÜKÜMET İŞORTACI GİBİ ÇALIŞIYOR

Elazığ'ın konut sıkıntısına değinmem gerekirse, tabir yerinde ise hükümet işportacı gibi çalışıyor. Kaynağı belirsiz bir para geliyor Türkiye ye bunların nereden geldiğini dahi bilemiyoruz, hepsi kayıt dışı. İstikrarlı bir hükümet olsa bu sorunlar ile karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Bu beceriksiz hükümet gitmeden Türkiye'nin başının selamete ereceğini düşünmüyorum. İnşallah ilk seçimde gidecekler ve Türk milleti kendisine layık olan bir iktidarı getirecek." Dedi.

"OYUNU EN ÇOK ARTIRAN TEK PARTİYİZ"

Seçim çalışmalarının süreci ile ilgilide açıklamalarda da bulunan Milletvekili Arslan,"Seçim çalışmalarında çok iyiyiz yapılan kongreler Partimize bir canlılık getirdi ve diğer siyasi partililere avantajımızı artırdı" dedi.

Arslan, " Bizim seçim çalışmalarımız da en başından beri avantajlarımız var, sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in ortaya koymuş olduğu vizyon çerçevesinde Türkiye de çalışan vatandaşlar ile buluşan tek partiyiz. Ayrıca oyunu en çok artıran siyasi partide biziz, ve kongrelerin de yapılmış olması bizim biraz daha teşkilatımıza dinamizm getirdi. Seçim çalımlarında 6'lı masada çok başarılı çalışmalar yapıyor, inşallah Ocak ayında Türkiye'nin isteyeceği Cumhurbaşkanı adayımızı da açıklayacağız" diye konuştu.

"MADEN İLÇESİNDEKİ KAYNAKLARA SAHİP ÇIKAN YOK"

Milletvekili Arslan, Elazığ'ın Maden ilçesindeki kaynakların değerlendirilmediğini söyleyerek; "Elazığ 6 bin yıllık bir medeniyete dayanıyor, çok değerli kaynakları var ama bu hakkıyla değerlendirilmiyor, örneğin Elazığ'ın Maden ilçesinde asırlardır süren bir maden var, ama öyle bir hale getirmişler ki Maden ilçesinde bir heyelan yaratmışlar ve buna sahip çıkan yok. Kısaca var olan kaynaklar Elazığ'da iyi değerlendirilmiyor." Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol