Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

"Atagün Peyzaj Çiçekçilik" Baharı Müjdeliyor!

HABER: DİLARA MENGÜNOĞUL

Çocukluk yaşlarından itibaren çiçekleri çok sevdiğini söyleyen Atagün, Eşimle birlikte çiçekleri çok sevdiğimizi fark ettik. Bu anlamda çiçekçi dükkanı açmaya karar verdik. İlk olarak eğitim aldık. Ardından dükkanımızı açtık" dedi.

"KENDİMİZİ MÜŞTERİLERİMİZİN YERİNE KOYUP HİZMET VERİYORUZ"

Mevsimine göre dükkanlarında 50 çeşit çiçek bulunduğunu aktaran, İşletme sahibi Mustafa Atagün, Sürsürü Mahallesi Mustafa Uygur Bulvarı’nda hizmet verdiklerini belirterek; “İşletmemizde hem yerli hem de ithal ürünlerimiz bulunuyor. Dükkanımızda birçok yerde olmayan çiçeklerimiz var. Gül ve lale dışında çok çeşitli kuru bitkilerimiz, salon bitkilerini dükkanımızda satışa sunuyoruz. Canlı kesme çiçeklerimiz de var. Bu çiçeklerimizin yanı sıra saksılarımız, aksesuar sayılabilecek oda kokusu ve mum tarzı ürünlerimiz de bulunuyor. Yenilikçiyiz. Sürekli araştırmalar halindeyiz. Peyzajda bilinen bir işletmeyiz. Tecrübemizle her türlü isteğe cevap verebiliyoruz.Kendimizi müşterilerimizin yerine koyup hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızı Sürsürü Mahallesi Mustafa Uygur Bulvarı No 35/2 adresinde bulunan işletmemize bekliyoruz.Telefonla sipariş vermek isteyenler 05467192323 telefonundan bizlere ulaşabilirler.  ” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol