Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Ateş: “Halkımız, İstikrardan Yana Tavır Aldı”

HER İKİ SEÇİMDE DE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN YANINDA OLDUK

28 Mayıs seçimlerinde halkın net bir şekilde istikrardan yana tavır aldığını ifade eden Başkan Ateş, “Yoğun geçen bir siyasi kampanya sonucunda ikinci turda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52.16 oyla Türkiye Cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Cumhur ittifakının bileşeni olarak her iki seçimde de Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yanında olduk. Bizler bu seçimi ülkemizin geleceği ve bugüne kadar elde edilen kazanımların kaybedilmemesinin bir sınavı olarak gördük. Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın başta Ayasofya’nın açılması, yerli otomobil, milli savunma sanayi ve yeraltı zenginlikleriniz gün yüzüne çıkartılması olmak üzere birçok hayalini gerçekleştirdiği için tüm teşkilatlarımız ve tabanımızla Erdoğan’ın kazanması amacıyla sahada olduk. Bu çabalarımızın sonuç vermesi ve ülkemiz Türkiye Yüzyılı’na merhaba demesi, gelecek nesillerimiz için de önemli bir kazanım olmuştur.” dedi.

SEÇİMLER BİTMİŞ VE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMIŞTIR

Seçimlerin Erdoğan’ın lehine sonuçlanmasında emeği olan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Seçimler bitmiş ve yeni bir dönem başlamıştır. Bugünden sonra ülkemiz sorunlarının çözümü için atılacak doğru adımların arkasında olacağız. Bu vesileyle seçimlerde üstün gayret gösteren ve sahada önemli başarılar elde eden partimizin tüm üye ve gönüllülerine, Cumhur İttifakına mensup siyasi partilerin yöneticileri ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir başarı göstererek 13. Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol