Öne Çıkanlar elazığyerelhaber SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber yeniufuk elazığyeniufuk

Bu haber kez okundu.

BABACAN YAZIKONAK BELDE HİZMET BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

DEVA Partisi Ali Babacan, Elazığ temaslarının ikinci gününde Yazıkonak Beldesi’ne gitti. Babacan ve beraberindeki heyeti, partililer karşıladı.

KANGAL: BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, DEVA Partisi’nin Yazıkonak’ta önemli faaliyetler gerçekleştireceğini belirterek, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın yoğun bir Elazığ programından sonra Tunceli’ye uğurlamadan siz değerli vatandaşlarımız ile görüştürmeden, vedalaştırmadan götürmek istemedik. Bugün belde binası açılışında inşallah kurdeleyi kesip burada Faruk başkanım ile beraber başarılı çalışmalara imza atacağımızdan eminim” diye konuştu.

BABACAN: TEŞKİLATLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZ İLE DOĞRUDAN TEMASTA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Türkiye’nin 4 bir yanında artık teşkilatlarımız vatandaşlarımızın hizmetinde. Gerçekten güçlü bir teşkilatı kurmuş olmamız seçim döneminde hem partimiz hem de Türkiye için çok önemli. Teşkilatlarımız vatandaşlarımız ile doğrudan temasta. Vatandaşlarımızı dinliyorlar, sorunlarını alıyorlar ve çözüm önerilerini alıyorlar” dedi.

BABACAN:DEVA PARTİSİ VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNDEKİ YERİNİ ALMIŞ

Elazığ teşkilatının güçlü olduğunu dile getiren Babacan, “Dün gördük ki yaptığımız yoğun programda artık bizim Elazığ teşkilatımız oturmuş, güçlenmiş. Elazığ’da vatandaşlarla olan temaslarda gördük ki Elazığ’da DEVA Partisi vatandaşlarımızın gönlündeki yerini almış”diye kaydetti.

Konuşmaların ardından DEVA Partisi Genel Başkanı ve partililer, DEVA Partisi Yazıkonak Belde hizmet binasının açılışını yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol