Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi seçim 23 Nisanda çocukları ağırladı.

Bu haber kez okundu.

Bahçeci: Dokunmadığımız Arkadaşımız Kalmayacak

Temsil ettikleri kişilerin haklarını sonuna kadar müdafaa etmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci, “Arkadaşlarımızı da gezerek onların naçizane fikirlerini alıyoruz.  Kendilerini bize teşekkürlerini her gittiğimiz yerde sunuyorlar.” dedi.

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci, Günışığı - Yeni Ufuk Gazeteleri ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’yı ziyaret etti. Ziyaretlerinde gazetemize sendika çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Bahçeci, üyelerinin her zaman yanında olduklarını onların haklarını savunmaya ve sorunları çözmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

TÜRKİYE'DE ÇOK İYİ BİR SÖZLEŞME YAPTIK

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci Elazığ Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesinin Türkiye’de en iyi sözleşmesi olduğunu söyleyerek, “Biz sendikacıyız, sendikacılığı yapmak zorundayız. Bizim işimiz çalışanlarımızı, üyelerimizin yüzünü güldürmek Rabbim nasip ederse de güldürmeye devam edeceğiz. Beldelerde birçok sözleşmemizi yaptık, yeniledik. Bununla beraber en çok yüreğimizin bulunduğu Elazığ Belediyesi'nde ki sözleşme günümüz şartlarına göre Türkiye'de çok iyi bir sözleşme yaptığımıza inanıyorum. Başkanımızla yaptığımız sözleşme şuanda Türkiye'nin en iyi ve diğer Belediyelere örnek teşkil edecek sözleşmelerinden biri oldu. ” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ HER GİTTİĞİMİZ YERDE SUNUYORLAR

Sahada aktif çalışarak, sendika üyelerinin sorunlarını ve problemlerini dinlediklerini söyleyen Başkan Bahçeci, “Üye arkadaşlarımızı da gezerek onların da naçizane fikirlerini alarak kendilerini de bu konu hakkında bize teşekkürlerini her gittiğimiz yerde sunuyorlar. Allah kendilerinden razı olsun. Biz kendileri için mücadele ediyoruz kendileri için de mücadele etmeye bize verdikleri görev süresi içerisinde devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

SÖZLEŞMELERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

HAK-İŞ olarak sendikalar ve tüm teşkilatlarıyla omuz omuza mücadele vereceklerini kaydeden Başkan Bahçeci, “Sözleşmelerimiz devam eden ilçelerimiz var, beldelerimiz var. Bizim sözleşmelerimiz yedinci ayın birinde, birinci ayın birinde, dokuzuncu ayda olan sözleşmelerimiz var. Mart’ta olan sözleşmelerimiz var. Sözleşmelerimize devam ediyoruz. Bundan sonraki süreç içerisinde de nasip olursa dokunmadığımız arkadaşımız kalmayacak. İnşallah bundan sonra sabah erkenden kalkarak her birimin ayrı şantiyelerinde, gerekse bir simit poğaça ile kahvaltı yapacağız, çaylarını içeceğiz. Onlarla birlikte olacağız. “ ifadelerini kullandı.

ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

İmzalanan indirim protokollerinin sendika üyelerine avantaj olduğunu söyleyen Başkan Bahçeci, “Üyelerimize katkı sunacağımız kreşlerle, dershanelerle, kırtasiyelerle sözleşme yapıyoruz. Okul sezonu. Sözleşmemiz var. Marketlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Nasip olursa kıyafet üzerine mağazalarla görüşmeler var.  Onları da sonuca bağlayacağız. “dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol