Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU, ELAZIĞ’A GELİYOR!

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının üyelerinin seferber edildiği "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının bu haftaki adresi Elazığ olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında AK parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, MKYK Üyeleri ve bölge milletvekilleri 29 Eylül Perşembe günü Elazığ’a gelecek. Milletle iç içe olma ve vatandaşla birebir temasın amaçlandığı programla halkın talepleri, sahadaki eksiklikler ve temel sorunların tespiti amaçlanıyor.

Genel Merkez tarafından 2023 hedefleri doğrultusunda düzenlenen şehir buluşmalarıyla, Elazığ’a gelecek heyetin teşkilat mensupları başta olmak üzere, STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile buluşması bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol