Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Bakan Özer okulların açılacağı tarihi duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya’da düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep ve Osmaniye’de eğitim öğretime verilen aranın 13 Mart’a, Adıyaman, MalatyaKahramanmaraş ve  Hatay’da ise bu tarihin 27 Mart tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen okulların son durumuna ilişkin Malatya'da konuşma yapan Özer, “Bugün itibariyle 71 ilimizde eğitim öğretim başladı.

Yaklaşık 15 milyon öğretmenimiz eğitimle buluştu. 

10 ilden 71 ile nakillerini yaptıran öğrenci sayımız 74 bin 884’e yükseldi. Bu sayı her geçen gün artıyor ve biz bu öğrencilerimizi istemeleri durumunda pansiyonlarımıza yerleştiriyoruz.

ELAZIĞ’DA DA İKİNCİ DÖNEM ŞARTINI ARAMIYORUZ"

Bu 10 ile daha sonra Elazığ eklendi. Elazığ’da da ikinci dönem şartını aramıyoruz. Elazığ’daki öğrencilerimize duyurmuş olalım. Sadece Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sağlam raporu verilen okullarda eğitimi başlatacağız.

 Sağlam raporu almadan kesinlikle öğrenci ve öğretmenlerimizi okullara sokmayacağız. Eğitim başlayacak illerde de eğer sağlam raporu henüz alınmadıysa o okullarda eğitime başlamayacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol