Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Bakan Soylu’dan binlerce polise müjde!

15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ ihanetine karşı Türk polisinin gücünü gösterdiği ve dik durduğu ifade eden Bakan Soylu, personel sayısının 273 bin olduğunu şimdi ise bu rakamın 335 bine ulaştığını söyledi. Teşkilatların yüzde 45’inin yenilendiğini ifade eden Bakan Soylu “Şu an görev yapan tüm personelimizin yüzde 77'si lisans mezunudur” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hassasiyetleriyle 3600 ek gösterge sözünü tuttuklarını dile getiren Bakan Soylu böylece polislerin emekli olduktan sonra da ciddi bir geliri olmasını sağladıklarını ifade etti.

ŞARK GÖREVİ BİRE DÜŞECEK..

Terörle mücadelede kararlılık mesajı verirken gerek yurt içinde gerek ise sınır dışında yapılan operasyonları hatırlatan Bakan Soylu; “Bir görevimiz daha var, o da yurt dışında özellikle Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'de konuşlanan ve bugün oradaki birtakım yerlerden, bizim güvenli bölgelerimizin dışındaki yerlerden Türkiye'ye hem sızmaya çalışan, hem Türkiye'ye terör örgütü vasıtasıyla zarar vermeye çalışan bütün unsurları ve bütün o yerleri de tamamen önümüzdeki yıllar içerisinde temizleyip sona erdireceğiz” dedi.
Bakan Soylu ayrıca polislere müjdeyi vererek 2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol