Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı  elazığ İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor ACILAR DİNDİRİLECEK

Bu haber kez okundu.

Bal, TOKİ Konutlarını Gezerek Sorunları Dinledi

MHP İl Başkanı Yunus BalTOKİ yetkilileri ve konut sakinleri ile bir araya geldi. TOKİ konutlarını gezen Başkan Bal, sorunları dinleyerek çözüm bulacakları sözünü yineledi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 14 Mayıs seçim vaatlerini hatırlatan MHP İl Başkanı Bal, "14 Mayıs sonrası Yüce Allah bizlere şehrimizi temsili nasip eder ise, ilimizdeki tüm TOKİ konutlarındaki sorunları inşallah 5 ayda çözüme kavuşturacağız.

Bunun için halkımızın mutsuz olmasına gerek yok. Kendilerine söz veriyorum bu sorunların çözümü çok kolay ve biz buna muktediriz.” diye söz vermişti.

Bugün Milletvekilimiz Semih Işıkver'in girişimleri sonucu ilimize gelen TOKİ Yetkilileriyle birlikte, TOKİ Konutlarında incelemeler gerçekleştirerek Vekilimizin seçim öncesi vermiş olduğu sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yapmış olduğumuz incelemeler ve değerlendirmeler sonucu, tespit edilen konutlardaki altyapı, sosyal donatı ve binalardaki eksikliklerin giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların başlandığını kadirşinas hemşehrilerimize duyuruyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizi vermiş olduğumuz her sözü yerine getireceğimizi bir kez daha bildiriyorum.

Ayrıca Milletvekilimiz Semih Işıkver'e girişimleri ve bundan sonrada konunun takipçisi olacağı için şahsım ve Elazığlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol