Öne Çıkanlar işte son sayılar! elazığsondakika nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Başkan Dumandağ, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyeliğine yeniden seçildi

Haber : Ümmühan Özbay

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumadağ, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'na katıldı.

Başkan Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulunda TOBB Borsalar Konseyine tekrar seçilerek uzun yıllardır sürdürdüğü konsey üyeliğini devam ettirdi.

Ülkenin zor günlerden geçtiğini belirten Dumandağ, “Ancak bize düşen, camia olarak yek vücut şekilde bu zorlukların üstesinden gelecek azmi ve dirayeti göstererek; sektörel, bölgesel ve ulusal çözümler üretmektir. 113 Ticaret Borsası’nın katılımıyla gerçekleştirilen 30 üyeli Ticaret Borsaları Konseyine seçilmem hususunda desteklerini esirgemeyen başta Borsa başkanlarımız olmak üzere tüm TOBB camiasına ve birlikte çalışma fırsatı sunan Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Başkan Dumandağ’ın Ankara temasları

Mehmet Ali Dumadağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut, Meclis Üyesi Ekrem Sis, Genel Sekreter Murat Çiçek  Hemşehrimiz Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu (BEDK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Dumandağ; “Hem İlimiz hem de ülkemiz için önemli bir değer olan Sayın hocamız Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretleri kapsamında Başkan Dumandağ ve yönetimi hemşerimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dumandağ, “Ülkemiz için çok önemli hizmetlerde bulunan Hemşerimiz Sayın Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol