Öne Çıkanlar teşekkür GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ

Bu haber kez okundu.

Başkan Ertan; "Yarınlar için çalışmalarımıza devam edeceğiz"

HABER: GÜLÇİN TURGUT

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan; “Alnımız açık başımız dik bir şekilde seçim çalışmamızı sonlandırdık. Bizlere ve Cumhur İttifak adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen Elazığ’ımızın değerli halkına vatandaşlarımıza şahsım ve Büyük Birlik Partisi adına Teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

* HER KAPIYA HER MAHALLEYE HER İLÇEYE ULAŞMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLDUK.

“Çok kısa bir süre içerisinde ulaşabildiğimiz her kapıya her mahalleye her ilçeye ulaşmanın gayreti içerisinde olduk.”diyen Başkan Ertan; “Değerli hemşerilerim, Dava arkadaşlarım, kardeşlerim, kıymetli büyüklerim 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini geride bırakmış bulunmaktayız. Çok kısa bir süre içerisinde ulaşabildiğimiz her kapıya her mahalleye her ilçeye ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. Bizler geldiğimiz noktada alnımız açık başımız dik bir şekilde seçim çalışmamızı sonlandırdık. Bizlere ve Cumhur İttifak adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen Elazığ’ımızın değerli halkına vatandaşlarımıza şahsım ve Büyük Birlik Partisi adına Teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı olarak aynı heyecan ve gayretle Elazığ’ımız ve Ülkemiz Bekası için daha güzel yarınlar,  daha güçlü kadrolarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.   2023 Seçimlerinin Ülkemize ve Milletimize Hayır ve Uğur getirmesini diliyorum. Saygılarımla…”ifadelerini kullandı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol