Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi Şehir Hastanesinde Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti Durduruldu Şehir Meclisi Şehir Yeni Bulvarlar Kazanıyor Şehir Merkezinde Yılan Paniği

Bu haber kez okundu.

Başkan Koca'dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı aynı zamanda Gazetemiz İmtiyaz Sahibi M. Nafiz Koca 30 Ağustos Zafer bayramı nedeni ile paylaştığı mesajda “İstiklal Savaşı, Türk milletinin maddi ve manevi tüm varlığını ortaya koyduğu benzersiz bir kurtuluş destanıdır.”dedi.

''Anadolu’nun, vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 101. Yıldönümünü, büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz” diyen Başkan Koca; mesajında; “1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal’in ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.

Kahraman milletimizin bağımsızlığını savaş meydanında dünyaya tescil ettirdiği 30 Ağustos Zaferi, tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu büyük milletimizin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının göstergesidir.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri ve milletimizin hürriyet ve istiklâline verdiği önemin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Bu inanç ve coşkuyla, bu büyük zaferi bize armağan eden, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının ve Elazığlı vatandaşlarımızın Zafer Bayramlarını kutluyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol