Öne Çıkanlar elazığhaber toki kentsel dönüşüm can kaybı  elazığ İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! ACILAR DİNDİRİLECEK

Bu haber kez okundu.

Başkan Macit’e Anlamlı Ödül!

HABER:DİLARA MENGÜNOĞUL

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, Bursa'da çıkan ve ulusal düzeyde yayım yapan aylık Türkiye Esnaf Haber Dergisi'nin düzenlediği "Türkiye Esnaf Oscarları" anketinde en başarılı Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı seçildi. 

21. yılını kutlayan Türkiye Esnaf Haber dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve 47 kooperatif başkanının yer aldığı ankette esnaflara Türkiye'nin en dinamik, en başarılı ve en sevilen kooperatif başkanları soruldu. 

Ankete katılan 3 bölgeden 13 bin 176 esnafın oyunu alarak ipi göğüsleyen Başkan Özer Macit, Elazığ'a bu gururu yaşattıkları için mutluluk duyduklarını belirtti. 

Kuruldukları günden itibaren Elazığ esnafına önemli oranda kredi verdiklerini anımsatan Başkan Macit; "Kurulmamızın üzerinden 6 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen esnaflarımıza çok ciddi oranda kredi verdik. Tabi bu ekip işi. Yönetim ve denetim kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızın ve kıymetli personelimizin özverileriyle bu başarıyı yakaladık. Tabi kısa sürede bu kadar yüksek oranda kredi vermemiz ülke gündeminde de büyük ses getirdi. Türkiye Esnaf Haber Dergisi'nin düzenlediği ankette en başarılı genç başkan olarak seçilmişiz. Bizleri yakından takip eden, çalışmalarımızı beğenerek ankette bize oy veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefi gerçekleştirmek için durmadan çalışacağız. Elazığ'ımızın adını Türkiye genelinde duyurmuş olmamız da bizleri çok mutlu etti. Ben bu duygularla bize destek veren tüm esnaf abilerime, ablalarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Türkiye Esnaf Haber Dergisi'nde anket sonuçlarıyla ilgili yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; "Anketimizde ilk sırada çıkan Elazığ AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Özer Macit'i tebrik ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte Elazığ'da ödül töreni düzenlenecektir." görüşlerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol