Öne Çıkanlar 2023 yeniufuk elazığyeniufuk spor aday Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları Adaylığını Açıkladı!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Milletvekilleri, Kanal 23 Haber Müdürü Elif Doğan’ın sunduğu Gündem Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Programda Elazığ ile ilgili sorun ve çözümler konuşuldu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu canlı yayında ilk kez duyurdu.

“ŞEHRİMİZE BİR DÖNEM DAHA HİZMET ETMEYİ RABBİM BİZLERE NASİP ETSİN”

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a bir dönem daha hizmet etmek istediklerini dile getirerek; “Bizim bu dönem daha bu şehre hizmet etme adına bir düşüncemiz söz konusu bizim hayallerimiz var o hayallerimizi gerçekleştireceğimiz hedefler doğrultusunda hayata geçirmeyle ilgili bir döneme daha ihtiyacımız olduğunu bu şehrin aziz insanlarına hizmet etmeyle alakalı bir talebimizin olduğunu nasip olursa 4 buçuk senede yapmış olduklarımızın daha fazlasını yapmayla alakalı da düşüncemiz söz konusu artık bundan sonrası nasip Allah hayırlısını versin diyoruz. İnşallah şehrimize bir dönem daha hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etsin” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol