Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google seçim Elazığspor SARIÇİÇEK

Bu haber kez okundu.

Başkan Şerifoğulları Muhtarların Taleplerini Dinledi

Tüm Elazığ Muhtarlar Federasyonu geleneksel hale gelen aylık istişare toplantılarını sürdürüyor. En son gerçekleştirilen toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katılarak, muhtarların taleplerini dinledi.

BAŞKANIMIZ SAĞOLSUN BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR SÜREKLİ YANIMIZDA

Elazığ Tüm Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayhan Atlan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın daima yanlarında olduğunu belirterek, Belediye’nin altyapı çalışmalarının şehrin her noktasında yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

Atlan, “Bugün burada muhtar arkadaşlarımızla periyodik bir şekilde yapmış olduğumuz aylık toplantıyı bugün burada benim mahallemde Ulukent’te yapmış bulunmaktayız. Çok kıymetli Belediye Başkanım sağolsun bizi hiç yalnız bırakmıyor sürekli yanımızda bizimle beraber oluyor. Muhtar arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımızla ilimizde ve mahallerimizde olan sorunları tabi çözme noktasında tabi çok odaklı çalışmalar oluyor ama bir alt yapı çalışması var gerçekten çok ciddi bir iş. Borularımızın alt yapı kanalizasyon ekiplerimiz yoğun bir şekilde ilimizin belirli bir kısmında çalışıyor. Ulukent’te de yoğun bir şekilde bütün sokaklarımızda çalışmalar var” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “MUHTARLARIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise Muhtarların kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, muhtarlar ile gerçekleştirdikleri toplantıların şehrin gelecek planlamalarını olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Şerifoğulları, “Bugün Ulukent Mahallemizin, Ulukent başkanlığımızın ev sahipliğinde muhtarlarımızla bir araya gelip şehrimizin sorunlarını, şehrimiz için yapmış olduğumuz çalışmaları bundan sonraki süreç içerisinde planladığımız çalışmaların hayata geçebilmesi adına bir istişare toplantısı yapıyoruz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “VATANDAŞIMIZIN ANLAYIŞINA SIĞINIYORUZ, ALT YAPI KOLAY BİR SÜREÇ DEĞİL”

Şerifoğulları, Altyapı çalışmalarının Elazığ’ın geleceği için elzem olduğunu belirterek, bu süreçteki anlayışları için vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Şerifoğulları, “Malumunuz belediyecilik şehre duyulan aşkın, sevdanın adı hizmete açılan ilk kapının adı. Bizler bu minvalde bu anlayışla hep hareket ettik. Çok yoğun bir çalışma sürecine girdik alt yapıda malumunuz şehrimizin 40 yıllık problemi. Özellikle şehir merkezindeki mahallerimizdeki asbest ve pik boruların olması, 40 yıl önce yapılan boruların artık ihtiyaca cevap vermemesi ve günde 45-50 civarında arızanın söz konusu olma ve bu arızanın yapılabilmesi için asfaltımızın kaldırımımızın tahrip edilmesi, bozulması hem hemşehrilerimiz için büyük bir yüktü hem belediyemiz için büyük bir yüktü. Bizler seçim öncesi büyük bir yükün altına girerek şehrimizdeki 1050 kilometrelik içme suyu hatlarının değiştirilmesi aynı zamanda şehrin yağmurlama hatlarının artırılması aynı zamanda kanalizasyonların yapılmasıyla ilgili 3 bölgede 3 farklı çalışmamızı başlattık. Tabi bunları yaparken maalesef yollarımız bozuluyor, tozla toprakla, çamurla maalesef karşı karşıya kalıyoruz bu biraz meşakkatli bir süreç alt yapı kolay bir süreç değil ama bu süreçte vatandaşlarımızın anlayışıylı olduğunu bu yatırımın mutlaka olması gerektiğini ve bundan dolayı da sabırla bu çalışmaların devam etmesi gerektiğini her fırsatta bizlere ifade ediyorlar bizlerde vatandaşlarımızı sonsuz minnettarlığımızı ve şükranlığımızı ifade ediyoruz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol