Öne Çıkanlar KURANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİSİ ELAZIĞDAN ANTALYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN GÜLNAROĞLU SEÇİLDİ BAŞKAN CÖMERTTEN MUHARREM AYI MESAJI BAKAN KURUMDAN MUSTAFAPAŞALILARIN KURA FERYADI!

Bu haber kez okundu.

Bedri Bora Ertem: "Seçime Hazırız"

HABER- DİLARA MENGÜNOĞUL

Geçtiğimiz günlerde MHP Elazığ Milletvekili Aday Adaylığını, duyuran İş insanı Bedri Bora Ertem, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz M.Nafiz Koca'yı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

"MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM"

14 Mayıs 2023' de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Elazığ'a hizmet için tekrardan aday olduğunu belirten, İş insanı Bedri Bora Ertem, "Ben 26. Dönemde ki MHP'den 4. Sırada Adaydım. Bu süreci daha iyi geliştirmek adına siyaset okulu mezunu oldum ve aynı zamanda da kendimizi geliştirerek, 28. Milletvekili seçimlerinde tekrardan MHP'den  Aday Adayı başvurumu yaptım. 14 Mayıs seçimleri sancılı bir süreç olacak diye düşünüyorum. Bu süreci hafifletmek adına memleketimize hizmet etmek için, Adaylık başvurumu yaptım." Dedi.

"ELAZIĞ'A FAYDA SAĞLAYACAĞIM"

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı, Bedri Bora Ertem, Cumhur ittifakı olarak desteklerini sonuna kadar vereceklerini aktararak; "Fakat sancılı geçecek dönemde Cumhur ittifakının da çok büyük bir etkisi olacaktır. Bizler de Cumhur İttifakı içerisinde olarak desteğimizi sonuna kadar vermeye hazırız. Oluşacak listelere göre, burada ki amaç tabiki, herkes 1. Liste de olmak ister ama ben şahsım adıma şunu söylemek istiyorum. Listede 1. Sıra .5. sıra veya 4.sıra da olmak benim için hiç fark etmiyor, son sırada da olsam aynı hızla aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim. Özellikle de Elazığ'da son 5 yıl içerisinde ki kanayan yarasına fayda sağlayacağım" dedi.

"GENÇ SİYASETÇİLERE ELAZIĞ'IN İHTİYACI VAR"

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca, Ülkemizin ve Elazığ'ın genç siyasetçilere ihtiyacı olduğunu ve  İş insanı Bedri Bora Ertem'in ilimize faydalı olacağından inançlarının tam olduğunu söyleyerek; "Bora başkanımın 2. Tecrübesi, ve tecrübelerine tecrübe katarak siyaset akademisyenini de bitirmişti. Ben kendilerinin şehrimize faydalı olacağına inanıyoruz, çünkü genç siyasetçilere Elazığ'ın ve ülkemizin ihtiyacı var, ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor ve kırılma noktasında, siyaseten özelde Elazığ'a genelde de Türkiye'mize faydalı olacağınıza inanıyorum başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol