Öne Çıkanlar işte son sayılar! nüfüs müdürlükleri Bizmişen TOKİ Konutlarında İncelemelerde Bulundu Türkiye Futbol Federasyonu PTTDEN 182. MÜŞTERİYE

Bu haber kez okundu.

“Beklemediğimiz Bir Sonuç Aldık!”

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel Pazarspor karşısında hiç beklemedikleri bir netice aldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Pazarspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını rakibin nasıl oynayacağını bildiklerini ve hafta boyunca buna göre hazırlık yaptıklarını belirten 3 Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Evimizdeki ilk maçımızı kazanmak ve camiamızı mutlu etmek istiyorduk. Hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Rakibimizin duran toptan pozisyon üreteceğini kapanarak oynayacağını biliyorduk. Buna göre bizde rakibi açmak ve pozisyon üreterek skor üretmenin mücadelesini verecektik. Neticede sahada bunları yaşadık. Duran bir toptan gol yedik. Rakip kalede pozisyon ürettik. Skora yansımayan goller attık pozisyonlar ürettik ancak 90 dakikanın sonucunda sahadan puansız ayrıldık.

Takım olarak iyi bir kadromuz var ancak bu kadronun daha üretken olması gerekir. Mutlak galibiyet beklediğim bir maçtan mağlubiyet ile ayrıldık. Bu bizleri üzdü. Ligde hedefimiz belli ve bu hedefe ulaşacak bir kadromuz var. Almış olduğumuz bu mağlubiyet bizi hedefimizden uzaklaştırmayacaktır. Tam tersine çıkacağımız dersler ile daha iyi olmamızı gerektirecek adımları atacağız. Birlikte daha iyi olmanın çabasını göstereceğiz. Dünkü maçtan tam anlamı ile memnun değilim. Çünkü biz bu değiliz.

Hafta sonunda deplasmandaTurgutluspor ile karşılaşacağız. Yine zorlu bir maç bize bekleyecek. Bu maçın hazırlıklarına başladık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol