Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

“Benim Üzerimden prim yapacağına, kendi yapacaklarını anlat!”

CHP Elazığ Milletvekili Erol'un katıldığı bir televizyon programında Elazığ'ın tüm sorunlarını bildiği bu nedenle yeni dönemde sorunları dinleyen değil parlamentoda çözüm arayan bir siyasi yol izleyeceği açıklaması ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in bu duruma cevap olarak "Elazığ'ın hangi sorunlarını çözdün" açıklaması yapması üzerine başlayan polemik Gürsel Erol yazılı bir açıklama paylaşarak yanıt verdi. Erol; “Elazığ’da haber konusu olabilmek adına şahsımı gündeme getirmek, benim üzerimden prim yapmaya çalışmak yerine bir milletvekili olarak kendi yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmalısın."dedi.

Erol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bir milletvekili benim hangi bakanlıkta bu şehrin hangi sorununu çözdüğümü ve hangi bakanla görüştüğümü sormuş.

-6 Şubat günü yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremi sonrasında, Elazığ’ın “Afet Bölgesi İlan Edilmesi” için Sn. Cumhurbaşkanı ile görüşüp sosyal medya hesabımdan paylaşmıştım.

-10 Haziran günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ ile telefonla görüştük. Elazığ’ın taleplerini iletmek için kendisinin uygun göreceği tarihte ziyaretine gideceğim.

-17 Haziran günü Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet ŞİMŞEK ile telefonla görüşüp, Elazığ’ın sorunlarını anlatıp çözüm önerilerimi paylaşmak üzere randevu talebinde bulundum.

-20 Haziran günü İçişleri Bakanı Sn. Ali YERLİKAYA ile Elazığ’ın deprem sonrası hak mağduriyetinin giderilmesi için Bakanlık makamında görüşme gerçekleştirdim.

-23 Haziran günü Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin KOCA ile Eski SGK Hastanesi yerine, yeni sağlık kompleksinin yapılması ve Eski Devlet Hastanesine yeni işlev verilmesi hususunda görüş ve önerilerimi ilettim.
-28 Haziran günü Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Osman Aşkın BAK ile  Elazığ Stadyumuna, “Atatürk Stadyumu” isminin verilmesini talebimizi görüştüm. 
-5 Temmuz günü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY ile Elazığ’a yeni bir müze yapılmasını ve Harput’tun turizme kazandırılmasını görüştüm.
-11 Temmuz günü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mehmet Fatih KACIR ile Elazığ’da Yeni Organize Sanayi Bölgelerinin yapılmasını ve Yeni Sanayi Sitesinin kurulmasının hızlandırılmasını görüştüm.

Şimdi ben soruyorum;

Sayın Vekil, milletvekili olduğu süre içinde Elazığ’ın hangi sorununu gündeme getirmiş, soruna ilişkin çözüm üretmiştir? Milletvekili olduğu günden bugüne kadar hangi bakanlarla, hangi sorunları görüşmüştür? Ben muhalefet milletvekili olarak Elazığ’ın sorunlarını TBMM’de gündeme getirip, Bakanlıklardan çözüm için girişimlerde bulundum. Sıra sizde !!! Ayrıca Elazığ’da haber konusu olabilmek adına şahsımı gündeme getirmek, benim üzerimden prim yapmaya çalışmak yerine bir milletvekili olarak kendi yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmalısın."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol