Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ Bursa Yıldırımspor BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

Bilal Çoban'dan Açıklama!

Bağımsız Milletvekili Adayı Çoban, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Malumunuz olduğu üzere 14 Mayıs 2023 seçimleri, ülkemiz için oldukça önem arz etmektedir. 15 yıllık saha siyaseti tecrübemiz; halkımızın gönlüne mahzar olmuş, şehir üzerine oynanan türlü oyunların önüne geçecek bir teveccühe dönüşmüştür. Bu teveccühlerin hakkını vereceğiz, beklentileri boşa çıkartmayacağız. Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak benimsedik ve bu iradeyi gösterdiğimizi bir an bile aklımızdan çıkarmadan bağımsızlık meşalesini tereddüt etmeden yaktık. Elazığ halkının desteği gücümüze güç katmakta, heyecanları ise önümüzü aydınlatmaktadır.

Hayatın huzurlu, güvenli, düzenli ve dengeli olması her vicdan sahibi insanın arzusudur. Aksini düşünüp aklı ziyanda olanlar bilmelidir ki, insanımızın mutsuz olduğu yerde biz saadet bulamayız. Bir tane vatandaşımızın yüzünde keder varsa, gönül rahatlığıyla yaşayamayız.

Bağımsızlık ateşimize ziyan vermek isteyenler bilmelidir ki; bizler Elazığ'ın sinesinde doğup, sevdasıyla yoğrulduk. Vaktimiz siyasetin kirli dilinden değerlidir. Siyaseti kuran ve kurgulayanlarla şahsımın ve siz değerli hemşehrilerimin oyalanmaya hali ve vakti yoktur. Önümüze bakarak, işimize bakarak, devamlı şehrimizin geleceğini düşünerek, Elazığ Sevdamızdan vazgeçmeyecek; Bağımsızlık ateşimizi harlamaktan asla çekinmeyeceğiz.
Merhum Mithat Cemal Kuntay'ın ifade ettiği "Gökler çıkabildin, uçabildinse senindir, tarih kendin yazıyorsan eserindir." iradesi ile tarihin doğru yerinde, siyasetin doğru yönünde olduğumuza inancımız tamdır.

Bu vesile ile 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol