Öne Çıkanlar DEPREM a ya komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi 23 Nisanda çocukları ağırladı. GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Bocce Dünya Şampiyonası’ndan Şehrimize Dünya 3'lüğü

Cezayir Oran'da düzenlenen Dünya Ümitler ve Gençler Bocce Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden Gençlik ve Spor Spor Kulübü sporcusu Ahmet Karakaş katılım göstererek Bronz madalya kazanarak Dünya 3'sü oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Bocce branşında Gençlik ve Spor Kulübü olarak hem milli sporcularımızın sayısının çoğalmasında hem  kulüpleşme adına profesyonel liglerde olmamız ve alt yapıda da  özellikle Resul Ağırtaş, Resul Can ve Ali bıyıklı hocamızda pilot okullar oluşturarak branşta Elazığ’ın Türkiye de önemli yerlere gelmesini sağlıyoruz. Tabi çocuklarımızın ve gençlerimizin antrenman Yapacağı Bocce alanını yapmıştık. Gençlik ve Spor Kulübümüze de kurum olarak çok coddi destekler vermekteyiz. Sporcumuz Ahmet daha önce Fransa’da yarışmıştı şimdi Cezayir’de Dünya Şampiyonu oldu. Sporcumuzu ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum Kulübümüze de başarılar diliyorum"dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol