Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

Bu da oldu: Yapay zeka artık bizim yerimize düşünecek!

ChatGPT başta olmak üzere yapay zeka araçları kod yazabiliyor, yemek tarifi verebiliyor, ödev yapabiliyor hatta fiziksel insan gücü gerektiren bütün işleri yorulmadan sıkılmadan gerçekleştirebiliyor. Şimdi ise Google Mesajlar için geliştirilen Magic Compose aracı, mesajlaşma alışkanlıklarınızı öğrenerek karşı tarafın gönderdiği mesajlara nasıl bir dille cevap vereceğinizi söyleyecek.

NABZA GÖRE ŞERBET VERİYOR

9to5Google'ın haberine göre Magic Compose özelliği Google Mesajlar kullanıcısına resmi, heyecanlı, sakin, lirikal olmak üzere birkaç farklı iletişim seçeneği sunacak:

Örneğin bir arkadaşınızla konuşurken size "yarın buluşalım mı?" diye sordu ve elleriniz meşgul olduğu için cevap veremiyorsunuz. İşte Google'ın yapay zekası burada devreye girerek sizin için yanıt üretecek.

Resmi seçildiğinde daha sabit, samimi olmayan yanıtlar verecek.
Heyecanlı ile daha duygulu cevaplar oluşturabilecek.
Sakinde diğerlerine kıyasla daha mülayim ve hoşgörülü yanıtlar üretecek.
Lirikalde ise şiirsel metinler oluşturacak.
Google Mesajlar'ın yeni özelliği şu anda test aşamasında bulunuyor. Beta sürecine bile geçilmedi. Ancak yakında kararlı sürümüne ulaşması bekleniyor.

Magic Compose kullanıma sunulduğunda Google Mesajlar ayarlarındaki Smart Reply ve Nudges gibi özelliklerle aynı sayfada görünecek.

Google'ın diğer yapay zeka destekli özelliklerinin çoğu gibi Magic Compose için "Deneysel" ifadesi kullanılıyor. Ayrıca telefonunuzda yerel olarak çalışan diğer özelliklerin aksine Magic Compose'un internet bağlantısı gerektirdiği de açıklandı.

Bu özelliğin bir benzeri Gmail'de "Akıllı Yanıtlar" olarak yer alıyor. Kullanıcılar gelen e-postalara otomatik olarak cevap verilebilmesini sağlayabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol