Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ Bursa Yıldırımspor

Bu haber kez okundu.

Burak Gülbay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalp krizi geçiren ve tedavi için Diyarbakır’a sevkedildiği sırada yolda yaşamını yitiren CHP Elazığ Eski İl Başkanı ve İş İnsanı Ethem Gülbay’ın oğlu Cem Burak Gülbay kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CHP Elazığ Eski İl Başkanı ve İş İnsanı Ethem Gülbay’ın oğlu 46 yaşındaki Cem Burak Gülbay kalp krizi nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırıldı. Aort damarında çatlama olduğu tespit edilen Gülbay yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’a sevk edildi. 46 yaşındaki Gülbay, Diyarbakır’a giderken yolda hayatını kaybetti.

Merhum Cem Burak Gülbay için 13 Aralık Salı günü Zafran Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Elazığ İl Başkanı Av. Av. Coşkun Çağlar Duran, Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, ilçe belediye başkanları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Cem Burak Gülbay aile mezarlığına defnedildi. Cenaze namazı öncesi Ethem Gülbay’ın oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı dökmesi ise yürekleri burktu.

Günışığı Gazetesi olarak hayatını kaybeden Burak Gülbay’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol