Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

“BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROBLEMLER ANCAK BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROJELER İLE ÇÖZÜLEBİLİR !

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile toplantı düzenledi. Toplantıda Elazığ’ın Kalkınma Planını anlatan Başkan Akın,Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.

BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROBLEMLER ANCAK BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROJELER İLE ÇÖZÜLEBİLİR !

Elazığ’da işsizliğin çok olduğunu belirten Başkan Akın,”Elazığ’da büyük ölçekli bir işsizlik var. Rakamlar 60 binin üzerinde. Diğer taraftan vatandaşımızın alım gücü düşmüş, ekonomik durum sürekli kötüye gidiyor. Böylesine ciddi problemleri olan bir ilin problemlerini ancak ciddi projeler çözebilir. Biz bu projeleri hazırladık. Bunu anlatmak için huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum”dedi.

“İSTİHDAM SAĞLAMIŞ OLACAKSINIZ”

Başkan Akın,” Bir ilçeye 2000 kişilik fabrika kurduğunuz zaman, bu 2 bin kişi nerede yaşayacak, konutlar yapılacak, bu 2 bin kişi nerden alışveriş yapacak Avm yapılacak, nerde tedavi olacak hastane kurulacak, dolayısıyla ne olacak 2 bin kişilik fabrikanın yanında diğer İnşaat işlerini tetiklemiş olacaksınız ve hem taahhüt sektörünü hem de dolaylı istihdamı sağlamış olacaksınız. Bu yüzden fabrika kurmak demek şehir kurmak demektir ”ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞIN PROBLEMİNİ BİLMEYEN ÇÖZÜM ÜRETEMEZ”

Vatandaşın sorunlarına çözüm bulabildiklerini kaydeden Başkan Akın,” Saadet Partisi olarak Elazığın her yerini karış karış gezdiğimiz için vatandaşın problemlerini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden çözümünü de ortaya koyabiliyoruz. Vatandaşın problemini bilmeyen çözüm de üretemez kimse kusura bakmasın “diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol