Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

ÇALDIĞIM BÜTÜN KAPILAR YÜZÜME KAPANIYOR

Sesini kimseye duyuramadığı belirten Cebrail Altunbaş, “İşsiz kaldım. Gittiğim yerlerde kimse benimle görüşmüyor.

Büyüklerimizden iş istiyorum, Sayın valimizden, Sayın belediye başkanımızdan, iş insanlarından yardım bekliyorum. 2 çocuğum var, lütfen bana yardım etsinler dedi. Yardım değil, iş istiyorum.” dedi.

ŞİMDİ İŞSİZİM

Elazığ’ın Güneykent Mahallesi’nde yaşayan Cebrail Altunbaş, sabah işe gitmek için kalktığında kapıyı açamadı. Evinin kapısının kilidinin bozulduğunu fark eden Altunbaş, yardım çağırmak için telefonuna sarıldı. Yaklaşık 6 saat boyunca hiç kimseden geri dönüş olmayınca Altunbaş, çareyi jandarma ve itfaiye ekiplerini aramakta buldu. Site çalışanlarının da kapıyı açamaması üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Cebrail Altunbaş’ı, eşini ve iki çocuğunu, balkona uzatılan merdiven yardımıyla evden çıkardı. Evden çıkamadığı için işe gidemeyen Cebrail Altunbaş, iş yerinden gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı. İddiaya göre çalıştığı iş yeri yetkilileri, işe gelmediği için işine son verildiğini Altunbaş’a bildirdi.

İŞ İSTİYORUM

Yaşadığı talihsiz olaydan sonra işsiz kaldığını kaydeden Cebrail Altunbaş, patronum haberleri gördüğü halde çıkışımı yaptı, şu anda işsizim. 2 çocuk babasıyım, bankalara borcum var. Her hangi bir mesleğim yok. Sayın valimizden, Sayın belediye başkanımızdan, iş insanlarından yardım bekliyorum. Mağduriyetimi görürlerse memnun olurum. Ben herhangi bilinçli bir şekilde evden çıkamamazlık yapmadım. Bilerek işe gecikmedim. Mağdurum. İş istiyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol