Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

ÇİÇEK, ELAZIĞ CEM KÜLTÜR VAKFI VE EHLİBEYT CEMEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ eski İl Başkanı Raif Çiçek, Muharrem Ayı dolayısıyla Elazığ Cem Kültür Vakfı’nı ve Ehlibeyt Cemevi’ni ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında yöneticilerle bir araya gelen Çiçek, Hicri yılbaşını tebrik etti.

ÇİÇEK: TOPLUMU AYRIŞTIRMAK İSTEYEN ŞER GÜÇLERE FIRSAT VE İMKAN VERMEMELİYİZ

Raif Çiçek yaptığı açıklamada, “Hicri yılbaşı ve Muharrem ayına girmemiz nedeniyle El-Cem ve Ehlibeyt Vakfının yöneticilerini ziyaret ettik. Tarihte yaşanmış olayların acılarını paylaştık, Emperyalist güçlerin bugün tekrar aynı oyunları sahneye koymaya çalıştıklarını görmekteyiz. Bin yıllardır aynı topraklarda yaşadığımız acı ve sevinçte bir ve beraber olduğumuz İnsanımızın İnanç ve soy bakımından farklı gösterip ayrıştırarak amaçları İnsanlarımızı birbirine düşürmek kardeşliğimizi zayıflatmak amaçlanmaktadır. Bu konuda toplumu ayrıştırmak isteyen şer güçlere fırsat ve imkan vermemeliyiz. Hicret Allah'a O'nun kutlu elçisi Rahmet Peygamberine gönülden bağlılığın bir ifadesi; Hakka, Hakikate, İlme, İrfana yapılan yolculuktur. İnsanımızın Hicri yılbaşını tebrik eder Cenabı Haktan birlik beraberlik kardeşlik, Huzur, Refah saadet içinde sonsuza dek Hicri yılbaşılar dilerim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol