Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

ÇİÇEK, MHP İLÇE TEŞKİLATLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Çiçek, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Türkiye’ye yönelik tehditleri bertaraf etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini anımsattı.

Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek, MHP’nin Palu, Kovancılar ve Karakoçan MHP Teşkilatlarında düzenlenen toplantıya katıldı.

Raif Çiçek, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin makam, mevki hırsı olmadığını; tek derdinin Millet, Ülke ve vatan olduğunu söyledi.

Çiçek, Devlet Bahçeli’nin Türkiye’ye karşı yönelik tehditleri bertaraf etmek için, milletin istikrar ve huzuru için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini anımsattı.

Birlik beraberlik mesajları veren Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek: “Gün şer güçlere karşı birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma, kaynaşma, birleşme günü fitne, fesat ,nifak ,bozgunculuk, makam ,mevki ,hesap ,kitap yapma dönemi değil samimi içten pazarlıklı olmayan Dürüst, Mert Dava arkadaşlarımızın günüdür” dedi.

Raif Çiçek, ilçe toplantılarını düzenleyen Zülfü Yılmaz, Köksal Pirincçi, Mustafa Demir, Ömer Demir ve Hüseyin Yıldız’a da teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol