Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

ÇİFTÇİNİN ELEKTRİK BORCUNA MÜJDE!

Yapılacak düzenlemeyle, binlerce çiftçinin faydalanacağı ifade edilirken merakla beklenen çalışmada sonra gelindi.

Bu kapsamda Çiftçilerin elektrik borçlarına ödeme kolaylığı getirilmesi için T.C. Ziraat Bankası ile Fırat Elektrik yetkilileri arasında Tarımsal Elektrik borçlarının Kredilendirilmesi konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ziraat Bankası Bölge Başkanı İlker AYHAN,  Elazığ Merkez Şube Müdürü Nihat Yıldırım, FEDAŞ Bölge Müdürü Selman NAYIR ve Fırat EPSAŞ Elazığ İl Müdürü Ulaş ÇIBUK katıldı.

Yapılan toplantıda; Cumhurbaşkanlığı kararı ile Tarımsal Sulama yapan çiftçiler ile kendi adlarına tarımsal sulama yapan birlik ve kooperatiflerin vadesi geçmiş elektrik borçlarının 5 yıl vade, % 0 faiz ile, cari dönem borçlarının ise 1 yıl vade ve yine % 0 faiz ile teminatının büyük bir kısmı KGFli olmak üzere kredilendirilerek ödenmesi konulu tebliğ konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kredilendirilmesi mümkün olan çiftçi/birlik ve kooperatifler en yakın Ziraat Bankası Şubelerine giderek bilgi alabilecek.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol