Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

Çoban: Sizlerin Desteği İle Gece Gündüz Demeden Çalışacağım

Karaçor’da kalabalığa seslenen Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban,yol doğru, yolcu inanmış, yolculuk ise mübarektir dedi.

 MİLLETİMİZ KORKMASIN, BİZİM BU ŞEHRE  KARŞI KONUŞACAKLARIMIZ VAR

 Tezahüratlarla cümlelerine eşlik edilen Çoban 15 senedir, yılmadan yıkılmadan hep bir adım ötesini düşleyerek Elazığ için çalıştığını söyleyerek, “ “Bizim şehir sevdamızda insana değer, mazluma hürmet, mağdura yakın alaka hakimdir. Bazı insanlar vardır ki, parlayan yıldız gibidirler. Kendi varlıkları ile başkalarının hayatını renklendiren uzak yıldızlar. En karamsar zamanlarda dahi yüzünü, o yıldızlara dönenlerin yolları aydınlanır. O insanlar el için yaşar, el için ölürler. İşte bizler, Elazığ sevdası için yaşayan ve Elazığ sevdası ile ölecek ölenlerdeniz. Siyasi, ideolojik, mezhep, köken ve dünya görüşü ayırt etmeksizin, herkesi kucaklayan, tokalaşan, derdine kafa yoranlardanız. Her türlü bozguna, kirli sermayeye, iftiralara, ihanetlere ve icazetlilerin oyunlarına dur diyen, karşı çıkan yine bizleriz. Milletimiz korkmasın, bizim bu şehre karşı konuşacaklarımız vardır. Biz vatandaşımızın dertlerini kulislerde değil, sofralarda dinledik. Düğünlerinde var olduk ki mutluluklarına şahit olalım. Cenazelerinde bulunduk ki acılarına ortak olalım. 15 senedir, yılmadan yıkılmadan hep bir adım ötesini düşleyerek, şehrimizin en ücrasından en orta noktasına kadar varlığımızı sürdürdük. Şimdi günü geldi, sahneye çıktık. Perdeler kapanır ve ışıklar sönerse hepimiz karanlıkta kalacağız, bunu biliyoruz.”  dedi.

HER EVDEN BİR OYUNUZU İSTİYORUM

Elazığ sorunlarına çözüm hazırladığını belirten Çoban, “ Bir kampanya başlatmıştık. Her evden bir oyunuzu istiyorum. Çünkü bizim her evde, her kalpte, bir yaşanmışlığımız, bir anımız mevcuttur. Bu şehrin her köşesini, her sokağını, her köyünü bilir, her sorununa da çözümümüz vardır. Karaçor köprüsünün yapılması gerektiğini 2010 dan beri haykırarak söylüyorum. Verin bana yetkiyi, çözümü bizde olan her problemimizi Ankara’ya taşıyalım, takipçisi olalım. Siyaset kurumu nasıl çalışırmış, bunu vatandaşımıza hissettirelim. Bugün burada, Karaçorlular buluşması olarak bana güç verdiniz. Bölgenin bir vekili olacağının altını, alkışlarınızla çizdiniz. Bu şehrin bir mankene değil, kendini temsil kabiliyet becerisinde olan bir vekil seçmesi gerektiğini buraya gelerek gösterdiniz. Burada, sizlerin huzurunda ifade etmeliyim ki, pişman etmeyeceğim sizi. Sizlerin desteği ile güçlü bir şekilde gittiğim parlamentoda, Elazığ için, Elazığ sevdalıları için, güvenlikçiliğe ve temizlikçiliğe mahkum edilmiş geleceğimiz olan gençlerimiz için, 15 senedir olduğu gibi gece uyumadan gündüz oturmadan çalışacağım. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Sefer bizden zafer Allah’tandır.”dedi.

SENİ BAKAN YAPACAĞIZ

 Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN’a coşkulu karşılamalar yapan Karaçorlular, ise  “Biz Karaçorlu bir bakan istiyoruz. Seni en güçlü şekilde meclise gönderip hükumetten isteyeceğiz bunu. Seni bakan yapacağız.” diyerek destek oldular.

 KARAÇOR EVLADININ YANINDA

Çoban’ın her zaman her kesin yanında olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Sen bizim evladımızsın. Düğünümüzde de sen vardın, taziyemizde de sen vardın. Seçimden seçime gelen insanların samimiyetine güvenmiyoruz. Karaçor evladının yanında, kararını vermiştir. Allah muzaffer eylesin.” şeklinde konuşturlar

 YALNIZCA SANA ULAŞABİLİRİZ

Bağımsız aday Prof. Dr.  Bilal Çoban’a destek olacaklarının sözünü veren vatandaşlar şu ifadeleri kullandılar;  “Ben muhtarım. Her zaman seçimler olur, ismini bile bilmediklerimiz kapımıza dayanır. 5 vekil Ankara’ya gittiğinde kapısını çalacağımız, numarasının cebimizde olduğu yalnızca sen olursun. Hastamda da seni arıyorum, çocuğuma iş ararken de seni arıyorum. Yalnızca sana ulaşabiliriz, bunu biliyorum. Bu iş bitmiştir sayın vekilim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol